Usein kysyttyä

Useimmissa tapauksissa kertamaksulliset kotisivut eivät tule edullisemmaksi. Kertamaksullisten sivustojen hinnat vaihtelevat paljon: muutamasta satasesta tuhansiin euroihin. Oletetaan että saat kotisivut halvalla, esimerkiksi 500 Eurolla. Tämän lisäksi maksat kuukausittaista ylläpitoa (Webhotelli) noin 10€/kk ja mahdollisesti satunnaisia maksuja pienistä muutoksista, turvallisuuspäivityksistä, yms. joita et itse osaa tehdä. Kahdessa vuodessa kotisivusi ovat tulleet maksamaan varovaisellakin arviolla 800€-1000€. Jos olet osaava esim. WordPress käyttäjä ja tunnet HTML, CSS ja PHP koodia, voit saada kertamaksulliset kotisivut edullisemmin.

Usein pahimpia tietoturva-aukkoja ovat päivittämättömät sisällönhallintajärjestelmät (WordPress, Drupal, Joomla, jne.) ja niiden lisäosat sekä asennusvaiheessa tekemättä jätetyt suojaustoimenpiteet (osa kotisivujen tekijöistä jättää nämä tekemättä ilman lisämaksua, koska niiden tekeminen vie lisää aikaa).

Asennamme aina sivustosi julkaisun yhteydessä viimeisimmät suojausmekanismit maksimaalisen turvatason saavuttamiseksi. Lisäksi teemme WordPress sisällönhallintajärjestelmän päivitykset aina uuden version julkaisun jälkeen ja päivitämme sivustollesi asennetut lisäosat tarvittaessa. Näin varmistamme, että sivustosi suojaus pysyy jatkuvasti ajantasalla.

Webhotelli pitää olla hankittuna, otit kotisivut sitten keneltä tahansa. Meillä monipuolinen ja luotettava kotimainen Webhotelli sisältyy kuukausimaksuun. Webhotelli on kotisivutila, jonne sivustosi asennetaan, jotta se voi toimia. Lisäksi Webhotelleissa on usein yrityksen sähköpostit, SSL-sertifikaatti ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Jos sinulla on jo verkkotunnus varattuna jostakin, sen voi helposti asettaa osoittamaan mihin tahansa webhotelliin muuttamalla nimipalvelimia. Tässä autamme mielellämme ja teemme sen puolestasi. Webhotelleissamme on kaikki mitä tarvitset ja enemmänkin, kuten rajoittamaton liikennemäärä sivustollesi.

Emme pakota sinua ikuiseen kumppanuuteen kanssamme. Sopimuskausi on voimassa aina 12 kuukautta kerrallaan ja voit päättää tilauksen päättymään kuluvan sopimuskauden loppuun, irtisanomalla tilauksesi ennen uuden sopimuskauden alkua. Irtisanomisen voit tehdä helposti sähköpostilla tai muuten kirjallisesti.

Kyllä. Saat kotisivut omaksesi jo toisen sopimuskauden jälkeen ilman mitään lisäkustannuksia (yksi sopimuskausi 12kk). Kun olemme saaneet kaikki maksusuoritukset kahdelta ensimmäiseltä sopimuskaudelta, toimitamme kotisivutiedostot sinulle. Kun kotisivut siirtyvät omistukseesi, voit asentaa ne haluamallesi palvelimelle tai tallentaa omalle koneelle myöhempää käyttöönottoa varten.

Saat ensimmäisen laskun, kun julkaisemme kotisivusi tai kotisivusi ovat valmiit julkaistavaksi. Toisin sanoen et joudu maksamaan siltä ajalta euroakaan, kun me suunnittelemme ja rakennamme sivustoasi. Ensimmäinen sopimuskausi lasketaan alkavaksi ensimmäisen laskumme päiväyksestä, jonka jälkeen olemme käytettävissäsi aina kun tarvitset.

Kuukausimaksuun sisältyy kaikki sisältömuutokset kotisivuillesi, poislukien blogikirjoitukset ja kuvagalleriat (opetamme blogin ja gallerioiden käytön). Muokkaamme haluamasi kuvat oikeaan kokoon ja asennamme ne kotisivuillesi, toivomallesi paikalle. Lisäämme tekstisi tai muokkaamme vanhaa toiveidesi mukaisesti. Lisäksi asiantuntijamme oikolukee tekstisi mahdollisten kirjoitus- ja pilkkuvirheiden varalta, jonka jälkeen teemme mahdolliset korjaukset automaattisesti ennen tekstin lisäämistä kotisivullesi. Muutamme lomakkeiden tietokenttiä halutessasi tai lisäämme lomakkeisiisi uusia kenttiä.

Emme koskaan omista verkkotunnustasi! Verkkotunnuksesi rekisteröidään aina yrityksellesi, jolloin saat verkkotunnuksen käyttöösi ilman rajoituksia.

Ei tarvitse siirtää jos et halua. Voimme tehdä vain verkkotunnuksen osalta nimipalvelimien ohjauksen uuteen kotisivutilaan ja sähköpostisi toimivat edelleen muuttumatta kuten aiemminkin.

Meillä on kokemusta ja asiakkaamme tykkäävät

Kotisivuja vuodesta 2014 ja asiakasarvosana 5/5.

Ota yhteyttä

Kysy lisää WEBCARE kotisivupalvelusta

WEBCARE Kotisivupalvelut

Lähetä viesti meille!

Lähetä meille viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme